Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-09@07:13:22 GMT

آشنایی با دو زبانه‌های های ورزش ایران

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۳۱۸۶۳

آشنایی با دو زبانه‌های های ورزش ایران

به گزارش  خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، ورزشکاران ایرانی دررشته‌های مختلف ورزشی به واسطه حضور در کشور‌های مختلف و یا برخورد با خارجی‌ها زبان‌های دیگری را به جز زبان مادری صحبت می‌کنند که به معرفی چند نفر از آن‌ها می‌پردازیم.

علیرضا جهانبخش

جهانبخش به واسطه حضور در هلند و انگلیس تسلط خوبی به زبان‌های انگلیسی و داچ (تلفیق هلندی و آلمانی) دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در مصاحبه‌های مختلف علاقه خود را به یادگیری زبان‌های جدید نشان داده است.

الکساندر چیریچ

سرمربی تیم ملی واترپلوی ایران به زبان صرب تسلط کامل دارد و از طرفی فارسی را به خوبی متوجه می‌شود و کم و بیش هم صحبت می‌کند. چیریچ همچنین به زبان انگلیسی کامل تسلط دارد.

دراگان اسکوچیچ

سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران به غیر از زبان کروات که زبان مادری اش است، به زبان آلمانی به واسطه محل زندگی اش و همچنین زبان انگلیسی تسلط کامل دارد. اسکوچیچ کم و بیش فارسی را می‌فهمد، اما به روی خودش نمی‌آورد!

رضا قوچان نژاد

بی شک یکی از زبان آموزترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران است! گوچی به ۷ زبان زنده دنیا از جمله انگلیسی، فرانسوی، هلندی، داچ، آلمانی و اسپانیایی تسلط کامل دارد.

علی دایی

آقای گل جهان، به غیر از فارسی به زبان‌های انگلیسی و آلمانی و ترکیه‌ای تسلط دارد و همچنین به واسطه اینکه آذری است این گویش را هم به خوبی صحبت می‌کند.

مایک رستم پور و آرون گرامی پور

ملی پوشان بسکتبال ایران هر دو دورگه هتسند (بریتانیایی- ایرانی) (آمریکایی- ایرانی). آرون و مایک به زبان انگلیسی صحبت می‌کنند، اما کم و بیش فارسی را متوجه می‌شوند. ضمن اینکه مایک به واسطه حضور در تیم بسکتبال شیمیدر در حال یادگیری زبان فارسی است و برخی اصطلاحات را یاد گرفته است.

سعید معروف

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران به واسطه آذری بودن ترکی را به خوبی صحبت می‌کند. سعید به انگلیسی تسلط بالایی دارد و در نشست‌های خبری تیم ملی این موضوع را به خوبی نشان داده است. معرف همچنین زبان روسی را به واسطه حضور در این کشور تا حدودی متوجه می‌شود.

وحید هاشمیان

هاشمیان به واسطه حضور چندین ساله در آلمان زبان آلمانی را به خوبی صحبت می‌کند و به زبان انگلیسی هم تسلط کامل دارد.

عباس هاشمپور

سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران به خاطر حضور کنار مارکو اوکتاویو سرمربی سابق تیم نقش مترجم تیم را ایفا می‌کرد و حالا به انگلیسی تسلط کامل دارد.

فرهاد مجیدی

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران سال‌های زیادی را در کشور‌های حاشیه خلیج فارس سپری کرد و به همین منظور به غیر از زبان انگلیسی، به زبان‌های عربی و اسپانیایی مسلط است.

ایگور کولاکوویچ

سرمربی مونته نگرویی تیم ملی والیبال ایران به غیر از زبان مادری به زبان‌های کروات و صرب تسلط دارد. او به زبان انگلیسی هم مسلط است، اما سرمربی تیم ملی والیبال هم مانند برانکو ایوانکوویچ ترجیح می‌دهد مترجم کنار دستش در تمرینات تیم حاضر شود! کولاکوویچ چندان زبان فارسی را بلد نیست، اما با برخی از اصطلاحات آشنایی دارد.

سردار آزمون

سردار آزمون زبان انگلیسی را بلد نیست. اما زبان‌های روسی و‌ ترکمنستانی را کامل می‌فهمد.

یحیی گل محمدی

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس قبلا معلم زبان انگلیسی بوده است؛ بنابراین تسلط بالایی به این زبان دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لژیونرهای فوتبال ایران دنیای فوتبال فوتبال واسطه حضور زبان انگلیسی تسلط کامل سرمربی تیم تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسلط چین بر بازار فناوری‌های پاک/ نگرانی‌های اروپا و آمریکا از انحصار بازار

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از یورونیوز، سازمان بین المللی انرژی (IEA) که سرعت تولید فناوری‌های پاک را ارزیابی می‌کند طی گزارشی اعلام کرد، در سال گذشته، شاهد افزایش ۷۰ درصدی سرمایه گذاری در فناوری‌های پاک مانند فتوولتائیک خورشیدی (PV)، باتری ها، نیروی باد، الکترولیز‌ها و پمپ‌های حرارتی بوده ایم که در این بین، چین سه چهارم سرمایه گذاری‌های جهانی را به خود اختصاص داده است.

چین بیش از ۸۰ درصد ظرفیت تولید ماژول‌های خورشیدی PV و تولید باتری را در اختیار دارد و بزرگترین صادرکننده باتری‌های برقی در جهان است که حدود ۷۰ درصد از کل صادرات را در سال ۲۰۲۳ تشکیل داده. 

این غول آسیایی در حال حاضر نزدیک به ۹۰ درصد از ظرفیت جهانی مواد فعال «کاتد» و بیش از ۹۷ درصد ظرفیت برای مواد فعال «آند» را در اختیار دارد. کاتد و آند اجزای اصلی باتری برای تولید باتری‌های لیتیوم یونی با کیفیت بالا هستند که در ساخت خودرو‌های الکتریکی یا سیستم‌های ذخیره انرژی به کار می‌روند.

در حالی که اتحادیه اروپا و آمریکا هر کدام پنج درصد از تولید باتری را تشکیل می‌دهند، آژانس بین المللی انرژی انتظار دارد ظرفیت انباشته شده توسط این سه منطقه از جمله چین تا سال ۲۰۳۰ بالای ۹۰ درصد باقی بماند.

کارگر ارزان و یارانه‌های دولتی، چین را در خط مقدم مسابقه فناوری پاک نگه می‌دارد.

سازمان بین المللی انرژی سطح کارخانه از بیش از ۷۵۰ تاسیسات را ارزیابی و اعلام کرد: تاسیسات تولید باتری، انرژی بادی و خورشیدی PV معمولا در آمریکا و اروپا ۷۰ تا ۱۳۰ درصد گران‌تر از چین است. هزینه‌های تولید ماژول PV خورشیدی در چین حدود ۳۵ تا ۶۵ درصد کمتر از اروپا یا آمریکاست. 

«اورسولا ون درلاین» «Ursula von der Leyen» رئیس کمیسیون اروپا، به رییس جمهور چین، «شی جین پینگ» «Xi Jinping» گفته است روابط اتحادیه اروپا و چین «به دلیل مازاد ظرفیت ناشی از کمک‌های دولتی، دسترسی نابرابر به بازار و وابستگی بیش از حد به چالش کشیده شده است»؛ موضوعاتی که قرار است توسط رهبران اتحادیه اروپا و شی طی یک گردهمایی رسمی در پاریس پایتخت فرانسه مورد بحث قرار دهند.

«فاتح بیرول» «Fatih Birol» مدیر اجرایی سازمان بین المللی انرژی، گفت: هنوز سرمایه گذاری بیشتری برای برخی فناوری‌ها مورد نیاز است و تولید انرژی پاک «می تواند به طور گسترده تری در سراسر جهان رسوخ کند». 

«دریس آکه» «Dries Acke» معاون مدیر عامل شرکت «سولار پاور یوروپ» مستقر در بروکسل، تمرکز تولید PV خورشیدی در یک منطقه خاص را «خطر قابل توجه» ذکر می‌کند و می‌گوید: عرضه بیش از حد کنونی پنل‌های خورشیدی «ثبات بازار» را تهدید می‌کند.

مقامات اتحادیه اروپا تلاش می‌کنند با ارائه راه حل‌های قانونی و یارانه ای، ظرفیت‌های تولیدی خود را به گونه‌ای تقویت کنند که مانع از سلطه چین بر بازار جهانی فناوری‌های پاک شوند.

«کریستف گرودلر» «Christophe Grudler» نماینده فرانسوی پارلمان اروپا پیشنهاد کرده است سازوکار تعدیل مرز کربن به محصولات نهایی تعمیم داده و به طور کلی «رویکردی کمتر ساده لوحانه ای» برای تسلط اقتصادی چین اتخاذ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیانکی سرمربی جوانان پاس شد
  • همایشی برای «میرزا احمد داواشی» شاعر کرد زبان در دانشگاه کردستان
  • خاطره سردار از مورینیو: آقای خاص، طرفدار سپاهان!
  • تسلط چین بر فناوری‌های پاک/ اروپا و آمریکا از انحصار بازار نگرانند
  • تسلط چین بر بازار فناوری‌های پاک/ نگرانی‌های اروپا و آمریکا از انحصار بازار
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • آیلتس چیست؟
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها