Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

سعید فائقی قائم مقام پیشین سازمان تربیت بدنی در گفت‌وگو با برنامه ورزشی رادیو تهران در خصوص میزبانی ایران در لیگ قهرمانان آسیا و با توجه به اینکه عربستان و امارات به دنبال این هستند که در کشور ثالث بازی‌ها برگزار شود، اظهار داشت: متأسفانه چند سالی است که خود مدیران فوتبالی ما در بحث مدیریت بین‌المللی ضعیف شده‌اند و دوم اینکه ما کرسی‌هایمان را از دست داده‌ایم و سوم اینکه متأسفانه وزارت خارجه ما برنامه‌هایشان را نسبت به ورزش جدا کرده و بحث ورزشی را به عنوان یک دیپلماسی سیاسی قلمداد نمی‌کنند و با توجه به مشکلاتی که در بحث سیاسی ورزشی داریم، هیچ کمکی انجام نمی‌گیرد تا هر چه زودتر این مسائل برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: سالها در بحث مجامع بین‌المللی صاحب کرسی بودیم، در خیلی از رشته‌های ورزشی صاحب‌نظر بودیم، ما در اکثر کمیته‌ها نفوذ داشتیم، ولی متأسفانه در حال حاضر کرسی‌هایمان را از دست داده‌ایم و نفوذی که در حال حاضر باید داشته باشیم را نداریم، ضمن اینکه برخی از مدیران ما بعضی از تعهداتشان را در بحث بین‌المللی انجام نمی‌دهند و به خاطر همین موضوع مواجه می‌شویم با کسر امتیاز، تحریم‌های بین‌المللی، این اتفاقات باعث می‌شود تا ورزش را در بحث بین‌المللی جدی نگیریم و با توجه به این تحریم‌هایی که در بعضی مسائل بودیم باید در این مدت هزینه‌هایش را دریافت می‌کردیم. 

فائقی تاکید کرد: وقتی مسابقه‌ای در جایی بی‌طرف برگزار می‌شود، خیلی هوادار از دست می‌دهیم و باعث می‌شود ضررهای زیادی گریبانگیر فوتبال شود. متأسفانه به خاطر اینکه مدیران ما روابط خوبی ندارند در بحث بین‌المللی باعث می‌شود که چنین اتفاقاتی برای فوتبال بیفتد. 

وی در پاسخ به سؤال مجری برنامه مبنی بر اینکه بعضی از مسئولین ای اف سی معتقدند مدیران فوتبالی در ایران حتی به زبان بین‌المللی مسلط نیستند و خیلی ضعف‌ها در بحث ارتباط با جوامع بین‌المللی دارد، گفت: طبیعی است این مسائل یکی از دلایلی است که می‌شود گفت مشکل بزرگ ورزش ایران است. وقتی شما به جلسه‌ای بروید و نتوانید با فردی که از یک کشور دیگری است ارتباط برقرار کنید، نتوانید کلامتان را منتقل کنید، مطمئنا از قافله خواهید افتاد، این طبیعی است و متأسفانه یکی از مدیران وقتی به کشوری رفته بود، حتی نمی‌توانست شماره اتاقش را با زبان بین‌المللی بخواند، این اتفاق برای ما یک مدتی به عنوان سوژه خنده شده بود. گرفتاری ما در بحث ورزشی یکی اش همین موضوع است. یک مدیر بین‌المللی باید حداقل زبان بین‌المللی را کامل بداند و حتماً رؤسای فدراسیون ما باید آشنایی کامل با زبان بین‌المللی داشته باشند، چرا که باید کار بین‌المللی انجام بدهند و باید ارتباط برقرار کنند و واقعاً در حال حاضر سطح مدیریت ما پایین آمده است و چاره‌ای باید بیندیشیم تا سطح مدیریت ما در ورزش بالا برود. 

وی در پاسخ به این سؤال که برای پیشرفت مدیریت در بحث ورزش چه باید کرد، گفت: زمینه را باید قوی کنیم تا مدیران قوی در ورزش حضور پیدا کنند، مگر در فوتبال کم مدیر قوی داریم که بتوانند حضور پیدا کنند؟ دوم اینکه آموزش بسیار مؤثر است در بسیاری از مسائل ورزشی، قواعد و قوانین بین‌المللی را با کسانی که در ورزش حضور دارند آموزش دهیم و باید دوره‌هایی را در هفته و یا در ماه برگزار کنیم تا همه حضور داشته باشند تا سطح آگاهی‌ها بالا برود.

وی در ادامه افزود:ایران کشور بزرگی است و نباید فقط از یک استان مدیران حضور داشته باشند و باید از همه افراد استفاده کنیم. استعدادهای خوبی در ایران وجود دارند که می‌توانند به ورزش ایران کمک کنند. 

فائقی در ادامه در مورد اینکه حضور تاج و کفاشیان در کنار هم به گفته برخی‌ها شاید قدرت خوبی را در فوتبال ایران به وجود می‌آورد، اما در حال حاضر اینطور نشد، شما با این اتفاق موافق هستید، گفت: این روش‌ها و کارهایی که در حال حاضر مدیران ورزشی انجام می‌دهند ما را به مقصد نمی‌رساند، وقتی ما در ۸ سالی که فعالیت کردیم متوجه شدیم در بعضی مسائل ضعیف هستیم، باید اجازه بدهیم که یکسری افراد وارد شوند تا بتوانند به ورزش کمک کنند. 

معاون سابق تربیت بدنی ورزش ایران درباره اینکه انتخابات مختلف مخصوصاً در بحث ورزش برگزار شد، حرف و حدیث‌های به وجود آمد و باعث شد تا مدیران جوان و باانگیزه نتوانند حضور پیدا کنند و باز هم همان افراد گذشته حضور داشتند، این اتفاق چقدر به ضرر ورزش و فوتبال ایران خواهد بود، گفت: متأسفانه بحث‌هایی در فوتبال ایران وجود دارد که یکسری افراد نمی‌توانند کار کنند، در حال حاضر انحصاراتی در فوتبال ایران به وجود آمده است و لابی‌های داخلی قوی‌ای وجود دارد که نمی‌گذارند یکسری افراد به فوتبال اضافه شوند، ای کاش این لابی‌های قوی داخلی در بحث بین‌المللی هم داشتیم، اما چون به بحث داخلی فکر می‌کنیم، همه قوا و لابی‌هایمان را در بحث داخلی انجام دادیم و باعث شده از بیرون به مشکل بخوریم. نه تنها در فوتبال افرادی بودند که معترض بودند، بلکه در بعضی رشته‌ها کسانی که کاندیدا بودند، در بحث انتخابات معترض بودند، این افراد اعتراض می‌کنند، اما متأسفانه آنچه که به جایی نرسد فریاد است. 

وی در خصوص اینکه ما کفاشیان را به عنوان یک نماینده در ای اف سی داریم، در همین راستا نماینده‌ای هم از قطر در ای اف سی حضور دارد و  باعث می‌شود در بحث میزبانی رأی‌گیری شود اما این اتفاق برای ایران نمی‌افتد، نظر شما در خصوص این موضوع چیست، گفت: بیشتر کشورها از طریق وزارت خارجه به دنبال پیگیری بعضی مسائل هستند، اما زمانی که آقای کفاشیان به ای اف سی سفر می‌کند، به دنبال این است تا حداقل یک یا دو روز موضوع را حل و فصل کند، در صورتی که کشورهای دیگر به دنبال این هستند تا با جلسات متعدد بحث‌هایی که در بحث سیاست به وجود می‌آید حل شود، ولی متأسفانه ما نه از این کارها انجام می‌دهیم و نه به دنبال این هستیم که به وزارت خارجه برویم و از این طریق کمک بگیریم، کارهایی که باید انجام بدهیم را نمی‌کنیم و همین باعث می‌شود که در میدان تک و تنها باشیم و گاهی وقت‌ها یادمان می‌رود که خودمان به خودمان رأی بدهیم. 

فائقی در پایان در خصوص اینکه آیا می‌توان به دادگاه بین‌المللی اعتماد کرد، گفت: بله می‌شود اعتماد کرد، باید فردی که به دادگاه بین‌المللی می‌رود در حدی باشد که بتواند از کشور دفاع کند، چرا نشود؟ منتهی باید نفری که می‌فرستیم قوی باشد، بتواند با قدرت از حق ورزش ایران دفاع کند و از وکلای قوی استفاده کنیم. ما در گذشته وکیلان قوی‌ای داشتیم، ولی در حاضر نمی‌دانم این افراد کجا هستند؟ من خواهشم این است که در مجموعه ورزشی از وزارت خارجه استفاده کنیم، چرا که امکانات خوبی در بحث ارتباط با جوامع بین‌المللی دارد. امیدوارم هر چه زودتر ورزش ایران روند خوبی را پیش بگیرد تا شرایط بهتر شود. 

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۹۵۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایشی برای «میرزا احمد داواشی» شاعر کرد زبان در دانشگاه کردستان

خبرگزاری مهر؛ گروه‌استان‌ها: میرزا احمد داواشی (۱۳۵۹-۱۲۷۹ ه ش) شاعر شیرین‌سخن، نکته‌سنج، زیباسرا، زیبابین، فصیح واژه و بلیغ زبان کرد است که اشعارش را به زبان کردی و در قالب لهجه‌های گورانی-هورامی و سورانی-جافی سروده است.

او که از آخرین شاعران گورانی‌سرای بخش جنوبی کردستان ایران است متولد شهر روانسر از توابع استان کرمانشاه است. میرزا احمد که به لقب «داواشی» معروف است در اواخر اشعارش معمولاً به همان نام خودش یعنی احمد که یکی از نامهای پیامبر اکرم اسلام (ص) است خود را ندای شاعرانه می‌زند. بنابراین لقب داواشی در افواه عامه شهرت دارد و نام احمد همان لقب شعری اوست.

موضوعات شعری این شاعر متنوع و متکثر است و نمادهای مرتبط با جغرافیا، تاریخ و فرهنگ جامعه ایران و کردستان سخت در کلام و زبان شعریش هویداست و هستی و حیات میرزا احمد در همان زبان شیرین شعری‌اش که از بستر تاریخی و اجتماعی زمانه‌ی خود جان گرفته عیان و نمایان است.

شعر «موسی و سنگتراش» و همچنین «هه‌ڵاڵه زه‌رده» از آن دست شعرهایی است که مخاطب را به مسیر تاریخ راهی می‌نماید و راوی بخشی از تاریخ مردمانی می‌شود که همواره واقعیت زیسته خود را به اشکال مختلف بروز داده و به بانگ رسا سر داده‌اند.

امروز دانشگاه کردستان میزبان همایشی ملی با عنوان «میرزا احمد داواشی» شده است که به صورت یکروزه و با اجرای ۱۰ پنل تخصصی و سخنرانی ویژه برگزار شده است.

علی اکبر مظفری، معاون پژوهشی دانشگاه کردستان در آئین افتتاحیه همایش، ضمن معرفی دانشگاه کردستان، به رتبه‌های کسب شده دانشگاه در سطح ایران، آسیا و جهان اشاره کرد.

وی به وجهه بین‌المللی دانشگاه کردستان اشاره کرد و از حضور ۶۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه کردستان خبر داد.

مظفری همچنین به حضور اساتید نمونه کشوری و جهانی در دانشگاه کردستان گریزی زد و عنوان کرد: پژوهشکده کردستان‌شناسی و فعالیت‌های آن یکی از افتخارات دانشگاه بوده که در راستای مسئولیت اجتماعی نیز فعالانه گام برداشته و این همایش نیز جزئی از این فعالیت‌ها و افتخاری برای دانشگاه است.

زنجیره کنفرانس‌های میراث معنوی برگزار می‌شود

یادگار کریمی رئیس پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان نیز در افتتاحیه همایش ملی میرزا احمد داواشی در دانشگاه کردستان، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این همایش از سوی پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان، اظهار کرد: این همایش اولین حلقه از زنجیره کنفرانس‌های میراث معنوی ایران است.

وی افزود: وقتی پیشنهاد برگزاری کنفرانس میرزا احمد داواشی مطرح شد، انتظار می‌رفت همچون نویسندگان و شاعران مطرح کرد از سوی مردم شناخته شده باشد اما متأسفانه کسی از ایشان شناختی نداشت و گستره جغرافیایی شناخت وی بسیار محدود بود.

کریمی این مسئله را عاملی برای تصمیم برگزاری زنجیره کنفرانس میراث معنوی عنوان کرد و افزود: این حقیقت تلخی است که به دلیل عدم شناخت و عدم معرفی این افراد نتوانسته‌ایم با دنیای امروز خود را وفق داده و خود را به حاشیه رانده‌ایم.

رئیس پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان همچنین ترجمه رمان‌ها و اشعار و آثار نویسندگان کرد را راهی برای ایجاد دیالوگ با جهان دانست و گفت: زبان امروز زبان علم است و به همین دلیل این کنفرانس را علمی برگزار می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه در حق میرزا احمد داواشی اجحاف صورت گرفته، ابراز امیدواری کرد که این کنفرانس گشودن دری برای شناخت و شناساندن میرزا احمد داواشی نه تنها در کردستان بلکه در سطح ایران و فراتر از آن باشد.

گفتنی است؛ همایش ملی میرزا احمد داواشی امروز ۱۹ اردیبهشت با ۱۰ پنل تخصصی و چندین سخنرانی در تالار مولوی دانشگاه کردستان در حال برگزاری است.

کد خبر 6100600

دیگر خبرها

  • گرفتاری‌های ما در چه چیزی ریشه دارد؟
  • همایشی برای «میرزا احمد داواشی» شاعر کرد زبان در دانشگاه کردستان
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • ریشه و علت گرفتاری‌ها در چیست؟
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • فعالیت در نشریات دانشجویی تمرینی برای ورود به عرصه ملی و بین‌المللی رسانه است
  • ورزش در سلامت سازمانی و بهره وری نقش ممتاز دارد
  • آیلتس چیست؟
  • یسلیانی، سکان‌دار هیئت اسکی و ورزش‌های زمستانی اصفهان شد
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان